top of page

GDPR

 

NFI AS trykker enkle oppdrag uten personopplysninger, men håndterer også mer kompliserte oppdrag med flere variable personopplysninger som printes før utsendelse til våre kunders kunder. Våre kunder er behandlingsansvarlig og vi er databehandleren. Vi har databehandleravtale med alle våre kunder, og er genuint opptatt av å behandle personopplysningene vi får med størst mulig varsomhet. 

 

Vil du bli kunde og ikke har en databehandleravtale kan du bruke standard databehandleravtale som Datatilsynet i Danmark har laget og som er vedtatt at norske virksomheter også kan bruke, du finner den den på dansk og engelsk her! Vi er igang med å oversette den til norsk, som en tjeneste til våre kunder!

 

Som alle andre virksomheter som håndterer personopplysninger er NFI AS også opptatt av å etterleve Personopplysningsloven, med personvernforordningen som trådte i kraft 20. juli 2018, og som gjelder alle land i EU og EØS.

 

I vår personvernerklæring kan du lese om hvordan vi behandler personopplysninger om;

  • deg som er inne på hjemmesiden vår

  • deg som avtaler en “kaffekopp” med en av våre selgere

  • deg som kunde

  • dine kunder, hvis du har oppdrag hvor personopplysningene printes på


Har du spørsmål om NFI AS sin behandling av personopplysninger - ta kontakt med daglig leder Håvard Løvold, eller send en mail til havard@nfias.no

GDPR, personvern
bottom of page